HTML

unrealnoise_index.png

kultnaplo_2012.jpg

kultnaplo_2013.jpg

Instagram

Kategóriák

Szelektáló 2.0

select_header.png

Éppen olvasom

Twitter

Kedvenceim – My Friday Night – 80's

2013.01.08. 14:51 unrealnoise

Próbáltam Deezer-en a 80-as évek legjobbjait összeválogatni. Mondjuk egy hosszú hét utáni péntek estére. Slágereket, klasszikusokat, nagy kedvenceket, meg néhány egyszámos előadót is találhattok a listában.

Kizárólag lazább (összeborulós, bulizós) számokat próbáltam felvenni a playlist-be, a keményebb vonalat hanyagoltam. Egyszerűen ha meló után hullaként be kéne esnem pénteken valahova, haverokkal vagy bárki mással, akkor általában ilyen zenéknek örülnék a leginkább.

Van itt egyébként minden; Kim Wilde, The Church, Suzanne Vega, Sisters of Mercy, Killing Joke, The Cameleons, The Waterboys... és még sok más.

Itt meg is tudja mindenki hallgatni őket. Természetesen Deezer regisztráció kell hozzá. Egy hónapig teljesen ingyen 20 millió dalhoz férhettek hozzá, ehhez csak pár klikk kell. Ha nem tetszik a szolgáltatás, nem fizetsz elő az egy hónap lejárta után. Bár nem mintha egy nagy zenebuzinak nem érné meg ez az egész – kábé egy doboz cigi áráért...


Akinek van kedve, tippje, ajánlhat még, hiszen én se hallhattam minden jóságot életemben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene toplista 80-as évek deezer zene válogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://unrealnoise.blog.hu/api/trackback/id/tr375006270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása